Velkommen til min verden…

Her på siderne kan du læse mere om mig, hvad jeg tror på, hvad jeg kan og hvad jeg vil.
Læs også mine indlæg med tanker om naturen og vores relation til den som mennesker.

 

Lige nu er jeg ansat som major på korttidskontrakt og deltid ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste i Brabrand. Jeg har ansvaret for udvikling af organisation, ledere og ledelser i forbindelse med etableringen af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Derudover arbejder jeg freelance for Team Nord, som udbyder teambuildingsaktiviteter, kurser i bl.a. kano, kajak, klatring og bushcraft samt ledelses- og organisationsudvikling i naturen.

Endelig har jeg genstartet min egen virksomhed, NatureContext, hvor jeg tager mennesker med ud på vandring, både mentalt og fysisk og både korte og længere ture.