Hvad skal jeg nu lave?

Som det fremgår af både LinkedIn og Facebook, så har jeg, efter længere tids overvejelser valgt at stoppe i Forsvaret pr. 1. marts 2019. Jeg er kommet til en erkendelse af, at den daglige balance mellem arbejde, fritid og familie er afgørende for min trivsel og jeg vil derfor ikke kunne fungere optimalt som udsendt soldat. Så for at være ærlig overfor mig selv, af respekt for mine kollegaer og vigtigst af alt; hensynet til mig selv og min familie, har jeg valgt at sige op.

Dette betyder, at jeg lige nu ikke ved, hvad jeg skal lave fra d. 1. marts 2019.

Mit første skridt er, at sætte farten lidt ned og se om jeg kan få øje på noget nyt. Men da mit filter nok er justeret ind efter det som jeg normalt får øje på, kunne det være interessant at få nogle andre vinkler på.

Grundlæggende vil jeg gerne lave noget der giver mening i forhold til det, som jeg brænder for, det jeg gerne vil. Jeg har ikke nogen præferencer i forhold til virksomhed eller om det skal være på fuld tid, deltid eller måske en projektansættelse. Det vigtigste er, at jeg er glad for at lave det jeg laver. Geografisk vil jeg gerne arbejde relativt tæt på Silkeborg eller meget gerne i Silkeborg, da det er med til at skabe grundlag for den balance, jeg gerne vil have mellem mit arbejde, min familie og min fritid.

Så hvad er det, jeg kan, som kan være med til at skabe værdi for en organisation et sted derude?

Hvem er det, der kunne være interesserede i at ansætte sådan én som mig?

Hvem er det, jeg skal tale med, for at de finder ud af, at jeg er lige det de mangler?

Hvem er det, jeg skal snakke med for at blive klogere på, hvad jeg skal?

Byd endelig ind…

Tags:
One Comment